Ön sem szeretné a nehezen megtermelt bevételét büntetésekre költeni?

Ön sem szeretné a nehezen megtermelt bevételét büntetésekre költeni?

Ön vállalkozóként egy kisboltot üzemeltet. Számos tényezőre kell figyelnie nap mint nap: árurendelés, alkalmazottak koordinációja, pofavizit a könyvelőnél, és a számlákkal sincs mindig minden rendben. Azonban van egy fontos teendő, amit rendszeresen elfelejt. Telnek az évek, és Ön a mulasztással komoly bírságot kockáztat, sőt még ennél is többet. Mi lenne ez?

Vállalkozóként sokkal nagyobb szabadsága van, mint egy alkalmazottnak. Aki bizonyos fizetési összegért napi 8-12 órában fix bérért végzi a munkát. És szabadságra is akkor mehet, ha elengedik.

Büszke is arra, amit elért és jövőbeli sikerét szeretné még jobban előmozdítani vállalkozásában.

Azonban Önre nagyobb felelősség is hárul, és egy esetleges mulasztás miatti büntetést nem verheti le az alkalmazottján. Ön fogja megérezni a pénztárcáján.

A számos napi teendő, és ügyek intézése közben könnyen megfeledkezhet egy fontos teendőről, melynek elmulasztása egy esetleges munkavédelmi ellenőrzés során büntetést vetíthet előre. De akár új elektromos berendezések vásárlását is jelentheti.

 

Ez az érintésvédelmi vizsgálat. Az időszakos felülvizsgálat elvégeztetése.

Csak ennyi volna? Megérezné a pénztárcáján, ha a mulasztás miatt bármi negatívum érné?

Ennél többről van szó.

Alkalmazottai testi épségét is kockáztatja!  A nem megfelelően kiépített érintésvédelem és az időszakos felülvizsgálat hiánya komoly gondokhoz vezethet.

Az elektromos berendezések túlmelegedhetnek, de akár zárlatosak is lehetnek. Az áramütés sem kizárható.

 

Érintésvédelmi felülvizsgálat nélkül Ön kockáztat

 Elektromos berendezések tulajdonosai, üzemeltetői részére az érintésvédelmi jogszabályok előírásainak betartsa épp annyira fontos, mint a fizetések kifizetése.

Az érintésvédelmi felülvizsgálat elvégeztetésének elmulasztása több költséget jelenthet az Ön számára, mint maga az ellenőrzés kifizetése.

Ne keresse a kiskapukat!

Az érintésvédelmi felülvizsgálat időszakonkénti elvégeztetéséről sok lakóépület tulajdonosa, üzemeltetője, munkahelynek minősülő épület fenntartója megfeledkezik! Ön ne tegye!

Az érintésvédelmi felülvizsgálat háromévente esedékes.

„Minden elektromos berendezésre kötelező az érintésvédelem kialakítása és az időszakos felülvizsgálat is.”

Három év könnyen eltelik. Kisboltja pedig ugyanúgy üzemel ez idő alatt. Azonban időzített bombán ül, ha a spórolást választja az elintézendő felülvizsgálat helyett.

 

Az érintésvédelem fontos, a felülvizsgálat pedig nem okoz Önnek kellemetlenségeket

Az érintésvédelmi felülvizsgálat elintézése sem kíván meg körülményes szituációkat. Önnek semmi más teendője nincs, minthogy felhív engem. Időpont-egyeztetés után elvégzem Önnél az érintésvédelem kialakítását, vagy a felülvizsgálat révén a vizsgálatot.

 

A szükséges minősítő okiratot és jegyzőkönyv kézhez vételéig csak néhány nap telik el. És elintézettnek veheti az érintésvédelmi felülvizsgálatot. Keressen még ma!