Mi alapján válasszon érintésvédelmi szakembert?

Mi alapján válasszon érintésvédelmi szakembert?

Érintésvédelmi felülvizsgálat előtt áll? De lehet, ötlete sincs, hogy a sok szakember közt milyen szempontok alapján válasszon. Vagy nem tudja biztosan, hogy egy adott szakember vajon a legjobb munkát végzi-e el Önnek. Segítek a dilemmában dűlőre jutni.

Nem tudja, mi alapján válasszon szakembert…

Ez azért baj, mert ha nem a megfelelő szakemberrel „dolgozik együtt”, nem csak anyagilag járhat rosszul (irreális árakat számolnak fel Önnek); de a későbbi ellenőrzések során is hoppon maradhat a nem megfelelően kiépített érintésvédelemmel, a hiányos papírokkal.

Vagy számos megválaszolatlan kérdés maradhat Ön előtt.
Amire azért ajánlott volna választ kapni.

Nem az a legnagyobb gond, hogy vajon időben sikerül-e egy szakembert kerítenie, és letudnia a „kötelezőt”.

Az igazi probléma az, hogy vajon időben sikerül-e a megfelelő szakembert megtalálnia. Akivel nem kell kellemetlen következményekkel számolnia.

 

Korántsem mindegy tehát, kit bíz meg a munkával

Én olyan „megoldást” kínálok Önnek, amit több százan teszteltek már az elmúlt 15-16 évben, ráadásul megelégedésükre.

Miért döntöttek mellettem?

Miért döntöttek mellettem, és miért érdemes Önnek is rám bíznia az érintésvédelem kialakítását valamint a felülvizsgálat kivitelezését?

3 döntő érv munkám mellett, mely magáért beszél

  • Munkám elsődleges célja – a megélhetési forrásom megteremtése mellett természetesen-, hogy biztonságot és megtakarítást nyújtson Önnek! Mert tudom, hogy munkám jövőbeli sikerének a záloga az ügyfeleim elégedettsége.
    Az időszakos érintésvédelmi vizsgálat ellenőrzi a megfelelő védelem meglétét, és a megfelelő papírok biztonságot jelentenek Önnek egy kilátásba helyezett büntetéssel szemben.

  • Több mint 15 év szakmai gyakorlata során bőséges tapasztalatot szereztem. Nem ma kezdtem a szakmát.

  • Munkám eredményes, alapos és megbízható. Erre a rengeteg pozitív visszajelzés és a több száz megrendelő a garancia. Nem kések a megbeszélt helyről. Tudom, hogy az idő Önnek is pénz.

    Mindig igyekszem megoldást találni a problémákra és fontosnak tartom, hogy a felülvizsgálatok után Önnek nagyobb rálátása legyen az elektromos berendezések állapotára. Velem nem maradnak megválaszolatlan kérdései. 

 

Mire számíthat, miután rám bízta a feladat elvégzését?

Elégedetten birtokolhatja majd az érintésvédelem nyújtotta biztonságot, valamint a felülvizsgálat és a szükséges okiratok meglétéből fakadó nyugalmat. Bármilyen ellenőrzésnek nyugalommal nézhet elébe.

Valamint a környezete biztonságáért sem kell aggódnia.

Hasznos tanácsokkal igyekszem segíteni Önt: megmondom, mely területre kell nagyobb gondot fordítani a karbantartáskor. Tájékozott lesz a témában.

 

Munkám legfőbb célja, hogy Ön ép bőrrel megússza! Gondoljon az érintésvédelemre és keressen fel!